Have to Heaven, unieke cadeaus voor de grootste wondertjes! **WIN** - My Name Is Mama

Have to Heaven, unieke cadeaus voor de grootste wondertjes! **WIN** Must haves & Gadgets / win!

 

Ben je nog op zoek naar een speciaal kerst- of kraamcadeau? Zoek niet langer! Want met de schoentjes van Have to Heaven heb je echt unieks in handen… Eh aan de voetjes.

De geboorte van een baby is bijzonder en iedere baby is uniek. “Een unieke baby verdient een uniek cadeau” aldus Samantha Yvel, oprichtster van het nieuwe merk ‘Have to Heaven‘. Zij combineerde haar passie voor schoenen met de liefde voor haar nichtje. “Ik zocht een persoonlijk cadeau voor mijn eigen nichtje Riley-Rose, maar kwam er al snel achter dat er een gebrek is aan persoonlijke cadeaus voor onze kleinste wondertjes. Op zo’n online verlanglijstje zijn de leukste cadeau’s al snel afgevinkt door anderen. Wat dan aan keuze overblijft is alles behalve origineel en persoonlijk om te geven. Ik wilde niet met het zoveelste rompertje aankomen of een set hydrofiele washandjes. Door mijn jarenlange passie voor schoenen, was de link naar babyschoentjes al snel gelegd en kwam ik uiteindelijk op het idee gepersonaliseerde babyschoentjes te gaan maken.”

Ik wilde niet met het zoveelste rompertje aankomen.

babyschoentjes

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat baby’s dubbele cadeaus krijgen of dat cadeaus op de grote hoop belanden? Met de babyschoentjes van Have to Heaven hoef je je daar niet druk over te maken. De schoentjes zijn zo mooi, dat ze zelfs leuk zijn als decoratie in de babykamer. Samantha vertelt: “De schoentjes worden met liefde gemaakt, speciaal voor die ene lieve baby, met een eigen tekst op de handgemaakte labels.” Dat maakt de schoentjes van Have to Heaven het ideale cadeau voor de kerst, een babyshower, als kraamcadeau of natuurlijk gewoon zomaar.

De schoentjes worden met liefde gemaakt, speciaal voor die ene lieve baby.

De schoentjes van Have to Heaven hebben een luxe uitstraling en zijn echte eyecathers! Zulke items mogen dan ook niet ontbreken in de garderobe van een echte fashionista of hippe baby boy. De schoentjes zijn er in verschillende maten en gaan tot de leeftijd van ongeveer 18 maanden. De labels zijn er in 3 verschillende kleuren. Zilver, goud en rosé. Deze labels kun je laten graveren met een eigen tekst (maximaal 40 karakters) of je kunt kiezen uit een voorgestelde tekst zoals bijvoorbeeld “Your first breath – Took ours away”.

babylaarsjes

Wil jij aankomende kerstdagen een paar Have to Heaven schoentjes onder de boom leggen? Bestel deze dan vóór 19 december! De schoentjes worden altijd mooi ingepakt geleverd!

**WINNEN** Kans maken op een paar Have to Heaven schoentjes naar keuze? Tag dan tenminste 1 mama (to be) die deze schoentjes ook leuk zou vinden onder deze post op onze Facebook pagina en like Have to Heaven op Facebook om allebei kans te maken!

Babylaarsjes wit

 

 

 

 

De schoentjes voor de winactie worden door Have to Heaven ter beschikking gesteld.

Comments

comments


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *