10 problemen die alleen werkende moeders hebben! - My Name Is Mama

10 problemen die alleen werkende moeders hebben! Gezin & Relatie

Werkende moeders hebben totaal andere problemen dan thuisblijfmoeders. Dat heeft vaak te maken met tijd, planning en management…

Je weet dat je een werkende moeder bent…

1. Wanneer je in de mei vakantie 2 weken oppas moet regelen voor je kinderen, omdat de jongste nog op de basisschool zit en de oudste een brugpieper is. Helaas overlappen de vakanties van beide scholen slechts 1 week en kun je zelf maar 1 week vakantie opnemen…

2. Wanneer je wasmachine stuk is en jij een hele dag moet opnemen om thuis te zijn voor de bezorger. Die uiteindelijk pas om 17:15 op de stoep staat.

3. Wanneer je met je partner ruziet wie er een dag thuis blijft, omdat je peuter vanwege koorts niet naar de kinderopvang mag.

4. Wanneer je kinderen klagen dat ze het niet eerlijk vinden dat zij geen 6 weken zomervakantie hebben, omdat ze hiervan 4 weken naar de BSO moeten.

5. Wanneer jouw peuter nooit wordt uitgenodigd voor een playdate, omdat hij een thuisblijfpapa heeft in plaats van een thuisblijfmama.

6. Wanneer alle leerkrachten een studiedag hebben en jij geen oppas kan vinden, omdat die allemaal al geboekt zijn door andere ouders.

7. Wanneer je voor de derde keer dit jaar niet bij een balletuitvoering van je dochter kan zijn, omdat dit nog onder werktijd is.

8. Wanneer je baby de gastouder ook mama noemt en je hem weer komt ophalen moord en brand krijst.

9. Wanneer de paniek je om het hart slaat als je het nummer van school in je beeldscherm ziet staan… “Oh nee, laat ik alsjeblieft niet direct op school nodig zijn!”

10. Wanneer je nooit een keer kan blijven hangen op de vrijmibo, omdat je dochter om 18:30 naar de manege gebracht moet worden.

Lees ook de andere berichten op My Name Is Mama.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *