De C9, het zit er op! Dit zijn mijn resultaten! - My Name Is Mama

De C9, het zit er op! Dit zijn mijn resultaten! Fashion & Beauty

De C9 kuur van Forever Living  is een veel besproken reinigingskuur om af te vallen. Daphne deed deze 9 daagse kuur en deelt haar ervaring met de C9!

Wil je zelf de Clean 9 bestellen? Dat kan via deze Link! Meer weten over de C9 lees dan rustig verder!

C9 kuur.

De Clean 9 (kortweg C9) van Forever Living is als het ware een kickstart naar een fittere lifestyle en geeft je inzicht hoe je bewustere keuzes kunt maken met betrekking tot voeding. Hoewel je met de  Forever C9 een aantal dagen erg laag in calorieën zit, zou ik het geen crashdieet noemen. Daarvoor duurt het ook te kort. Het is ook zeker geen quickfix of wondermiddel, want als je na de Clean 9 weer in je oude patroon vervalt zitten de kilo’s en de centimeter er natuurlijk ook zo weer aan. Ik heb tijdens de C9 kuur een dagboek met mijn ervaringen bijgehouden. Klik hier om die te lezen!

De C9. Wat doet het?

Tijdens de 9 dagen van de C9 beperk je de inname van koolhydraten. Hierdoor verminder je de extreme pieken en dalen in je bloedsuikerspiegel en heb je minder snel momenten van trek. Het beperken van je koolhydraten zorgt er ook voor dat je lichaam gemakkelijker vet kan verbranden . Daarnaast zorgt het er voor dat je vocht verliest, wat als resultaat heeft dat je gewicht kwijtraakt.  Vooral dat element motiveert als een malle om na die 9 dagen door te pakken en je voedingspatroon blijvend te veranderen.

Lees ook: Verantwoord afvallen na de bevalling (Tips en waarschuwingen).

Afkicken van suiker en koffie.

Hoewel een echte suikerverslaving niet bestaat in de letterlijke zin, is het wel zo dat je lichaam een soort van afkickverschijnselen vertoont wanneer je koolhydraten (suikers) gaat schrappen. Dit is puur omdat je lichaam gewend is energie te krijgen (uit voeding) zodra het er om vraagt. Je kan je daarom wat hongerig (trek), futloos, moe en zelfs grieperig voelen tijdens het C9 dieet. Ook het schrappen van cafeïne kan vervelende bijwerkingen hebben zoals hoofdpijn. Dit gebeurt met name bij mensen die normaal gesproken meer dan 2 kopjes koffie per dag drinken.

C9 Aloe vera.

Forever Living is bekend om haar Aloe vera producten. Dit ontbreekt dan ook niet in de Clean 9 kuur. De Aloe vera ondersteunt de darmflora en helpt bij het op optimaliseren van de spijsvertering. Hierdoor kan je lichaam gemakkelijker voeding verteren en haalt het meer voedingsstoffen uit je voeding.

Wat eet je tijdens het C9 dieet?

De eerste 2 dagen zijn het meest pittig en dan met name dag 2. Dit zijn de dagen waarop je enkel de C9 shakes neemt. Vanaf dag 3 eet je iedere dag gewoon een complete maaltijd. Je hoeft niet zelf te gaan zitten uitvogelen wat je mag gaan eten, want er staan lekkere C9 recepten in het begeleidende boekje. Je eet onder andere kip, groente, fruit, rijst, zoete aardappelen en vis. Alles is eenvoudig te krijgen in de supermarkt. Het meest prettige is nog wel dat het hele gezin kan mee eten van de Clean 9 recepten dus je hoeft niet apart te gaan staan koken. 

Moet je sporten tijdens de Forever C9?

Het moet niet. Toch is het wel aan te raden, licht fysieke inspanning te doen. Bijvoorbeeld iedere dag 30 minuten fietsen, bovenop de beweging die je al dagelijks had. Des te meer je verbrandt, des te meer resultaat je uiteindelijk hebt. Daarbij is de C9 geen wondermiddel. Voor een blijvend resultaat is het wel de bedoeling dat je je lifestyle blijvend verandert, ik vind dat lichaamsbeweging/ sporten daar wel een belangrijk onderdeel van is.

Persoonlijk heb ik me niet echt vermoeider gevoeld dan normaal. Ik zou alleen op dag 2 geen zware inspanning doen, dus zorg dat op een vrij dag valt en op een dag waarop je niet gaat sporten.Ik heb geen honger ervaren, hooguit een keer een momentje dat je denkt “hmmm zou nu wel een lekkere koek lusten”, maar met een beetje afleiding was ik dat zo weer vergeten.

C9 ervaringen.

Ik wilde graag met de C9 afvallen. Laat ik beginnen met het meetbare resultaat (van mezelf). Ik ben 2,7 kilo kwijt! Wat ik al eerder aangaf, dit is met name vocht. Je merkt dat wel enorm in je omvang. Mijn BH bandje snijdt niet meer venijnig in mijn huid, de mouwen van mijn colbert knellen niet meer om mijn bovenarmen. Ook mijn gezicht oogt veel minder vol, met name rond mijn kaak. Ik heb de omvang voor en na de Clean 9 kuur genoteerd, resultaat:  -6cm op mijn buik!! (YEAH!!!!), -2cm op mijn bovenbenen en -1cm op mijn bovenarmen! Dan de niet meetbare resultaten. Ondanks dat ik gewoon chronisch vermoeid ben door de kinderen, heb ik minder moeite om uit bed te komen s’ochtends. Ik voel me gedurende de dag energieker. Dit komt waarschijnlijk vanwege het balans in mijn bloedsuikerspiegel. Daarnaast zit ik merkbaar beter in mijn vel. Doordat mijn kleding lekkerder zit, voel ik me zelfverzekerder

Ben ik tevreden over de Forever C9 resultaten?

Ik denk dat mijn vernieuwde inzicht nog wel het aller belangrijkste is. Waar ik namelijk achter ben is dat gezond eten niet betekent dat je saai hoeft te eten. Dat ook wanneer je bewust eet, je uit eten kunt gaan. Je moet alleen wat kritischer naar de kaart en de mogelijkheden kijken. Honger heb ik dan ook echt geen moment gehad de afgelopen 9 dagen, dit kwam voornamelijk door de shakes. Die zijn zo lekker dat ik hem inmiddels weer los heb besteld om mee door te gaan!

Zijn er ook gebruikers van de Clean 9 met negatieve ervaringen?

Uiteraard zijn lang niet Clean 9 ervaringen positief. Ik zat in een besloten Facebook groep vol met C9 reviews. Daar las ik wel geregeld dat mensen last hadden van hoofdpijn. Tijdens de C9 cleanse mag je namelijk geen koffie en ik las van veel gebruikers die voorheen meerdere kopjes koffie per dag dronken dat zij veel hoofdpijn kregen en hun koffie echt heel erg miste!  De hoofdpijn heeft echt te maken met het afkicken van de cafeïne. Mijn tip is dan ook om je cafeïne inname al af te bouwen voor je aan de C9 kuur begint. Het beste kun je de Clean 9 starten in je weekend. Dit omdat je de eerste twee dagen nog geen maaltijd mag en dit is beter vol te houden als je gewoon thuis bent, dan dat je een hele dag aan het werk bent.

 

IMG_6988

Deze foto is gemaakt op dag 3! De eerste resultaten waren toen al zichtbaar!

Eindconclusie, mijn ervaring met de C9.

Persoonlijk ben ik ENORM blij met dit resultaat. Niet alleen omdat ik me stukken beter voel, maar ook omdat ik er zichtbaar beter uitzie. Dat ging eigenlijk al heel snel, want de eerste complimenten kreeg ik al na 3 dagen! Ik vind deze kuur echt goed vol te houden. Ik ben zo enthousiast en tevreden dat ik heb besloten door te gaan met een ander product wat goed aansluit op deze kuur. De F15

Lees ook: Vroeger had ik een strakke buik. 9x wat er veranderd is na een zwangerschap.

De F15 is een pakket die je ondersteunt in het realiseren van een gezondere lifestyle. Sowieso ga ik natuurlijk door met sporten en wil ik een frequentie van 2 a 3 keer per week volhouden. In het F15 pakket zitten de eiwitshakes die ik nodig heb om mijn spiermassa te ondersteunen, maar ook om mijn spieren te laten herstellen na een work-out. Daarnaast geeft het een heerlijk verzadigd gevoel! Ook bevat het pakket heerlijke chocolade repen die je kan gebruiken wanneer je bijvoorbeeld een tussendoortje wil.

Wil je zelf ook de Clean 9 kopen? Klik hier! . Voor 11:00 besteld is de volgende dag in huis (leveringen van di/za)

C9 bestellen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten