Mama Must Have! De Body Toning Kit van Forever! - My Name Is Mama

Mama Must Have! De Body Toning Kit van Forever! Fashion & Beauty

De kilo’s is ze inmiddels kwijt maar haar huid blijft toch een beetje aan de slappe kant, en daar heeft Daphne nu wat voor ontdekt! Met de Body Toning Kit van Forever gaat zij de putten in haar dijen en die rimpelige mamabuik te lijf!

Na het gebruik van de 9 daagse cleansing kuur (en bewuster eten) ben ik inmiddels ruim 4 kilo lichter, en dat voelt heerlijk en het is ook goed te zien! Maar ik ben niet snel tevreden, nee nee! Die slappe huid dat is dus het volgende wat ik nu ga aanpakken!

Omdat ik dus groot fan (HEUL GROOT FAN) ben van de Clean 9, ging ik eens neuzen wat het merk Forever nog meer aan pareltjes heeft op het gebied van Wellness en afslanken. En het duurde niet lang tot mijn oog op de Aloë Body Toning Kit viel. In de product omschrijving op de website valt te lezen: De Aloë Body Toning Kit is ontwikkeld om de huid te verstevigen, compacter en strakker te maken en de sporen van cellulite te minimaliseren. Ik kijk nog eens goed naar mijn rimpelige mamabuik en volle bovenbenen, met putten vergelijkbaar aan een poffertjespan, en concludeer dat die omschrijving mij letterlijk op het lijf geschreven is! Hupsakee, in het digitale winkelwagentje ermee!

Ik kijk nog eens goed naar mijn rimpelige mamabuik en volle bovenbenen, met putten vergelijkbaar aan een poffertjespan, en concludeer dat die omschrijving mij letterlijk op het lijf geschreven is!

Twee dagen later staat de vriendelijke meneer van de postNL weer voor mijn deur (die man sleept zich echt nog eens een hernia aan al die pakketten die aan mij geadresseerd zijn). Uiteraard open ik direct het pakket, om mijn nieuwe aankoop te bestuderen. En ik ben enorm verrast! Want wat je nergens op de website ziet is dat deze Toning Kit in een enorm luxe verpakking zit. Een zwarte glanzende doos met gouden opdruk. Oh dit schreeuwt gewoon “LUXE!”

foto 1

Diezelfde avond nog ga ik er mee aan de slag. Uit de gebruiksaanwijzing blijkt dat ik een aantal eenvoudige stappen moet doorlopen.

Lees ook: Cleansing time! Er beter uitzien en me beter voelen!

Wassen en scrubben.

Je begint met het wassen van je lichaam (met de Aloë Bath Gelée) en het scrubben (met de van de Loofah scrubspons) van de te behandelen lichaamsdelen (buik, bovenbenen en dijen, heupen en bovenarmen). De gel ruikt heerlijk fris en je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig want hij verdeelt lekker makkelijk.

Inmasseren met de Aloë Body Toner.
Nadat ik me heb afgespoeld en afgedroogd markeer ik met een stift verschillende meetpunten op mijn lichaam. Ik meet hier de omvang op voordat ik het product aanbreng. De centimeters noteer ik. Als ik dat gedaan heb masseer ik de te behandelen lichaamsdelen in met de Aloë Body Toner, en wow! Die ruikt echt super lekker, naar kaneel! Deze crème wordt vrijwel direct warm op de huid wat een tintelend gevoel geeft. Je moet wel heel goed je handen en polsen wassen om te voorkomen dat de crème achterblijft.

foto 2

foto 1

11379074_1727709810789518_142923323_n

Rollen maar!
En dan de folie. In de Kit vind je een rol folie die met goud papier is verpakt (serieus, het is bijna zonde om open te maken!). Je brengt de folie aan op de te behandelen lichaamsdelen, twee drie laagjes is genoeg. Ik heb een prachtig rokje van folie aan. Bij het aanbrengen om mijn bovenarmen heb ik even de hulp van mijn wederhelft nodig om het mezelf gemakkelijk te maken.

10402410_1495481910690965_2394400644867879240_n10407666_1495481900690966_3281015416785344930_n

Op deze foto zie je geen markeer streepjes omdat ik dit in eerste instantie niet had gedaan omdat het mij meer om de huid versteviging gaat. Op verzoek van een aantal lezers heb ik het daarna nogmaals gedaan maar dan wel met het meten van de centimeters.

Wachten.
Ongeveer een uurtje moet ik met de folie blijven zitten (of lekker liggen), ik besluit lekker op bed te liggen met een kleedje over mijn heen en een boek te lezen. Terwijl ik lees doet de Body Toning Kit zijn werk (althans daar ga ik vanuit!).

De laatste stap.
Na een uur mag de folie er weer af. Het valt me direct op dat mijn bovenbenen een stuk slanker zijn, daar had ik dus niet eens een markeerstift voor nodig!  Maar toch maar even meten dan Op meetpunt 1 ben ik 1,5 cm kwijt (onderste streepje) op het middelste meetpunt ben ik 2cm kwijt en het bovenste meetpunt geeft aan dat ik daar 1,5 cm ben verloren! Ook mijn buik oogt een stuk strakker en voelt inderdaad minder flubberig aan! Yes hier was het mij om te doen! Nadat de folie er af is, masseer je het restant van de crème in. Je hoeft je dus niet opnieuw af te spoelen.

Aloe Body Toning Kit Foreverfoto 5

 

 

 

 

 

 

 

foto (1)

Bijhouden!?
Je kan deze Body Toning Kit 2 tot 3 keer per week gebruiken om mee te starten, dit bouw je af naar eens per week, of een aantal keer per maand. Daarnaast gebruik je dan dagelijks de Aloë Body Conditioning Crème om vet, vocht en afvalstoffen af te drijven.

Lekker Spa avondje met vriendinnen en wrappen maar!

Wat kost het?
De complete set heb ik gekocht voor €113,-, ik schat dat ik daar zeker 10 keer mijn lichaam kan wrappen. De producten zijn tevens ook individueel los te verkrijgen dus mocht het zo zijn dat bijvoorbeeld de Conditioning Crème op is (die gebruik je immers dagelijks) dan kan ik deze gewoon weer apart aan schaffen zonder de hele kit opnieuw te moeten bestellen.

foto 5

Tevreden?
Ik ben onwijs tevreden! Ik zie duidelijk het verschil in omvang van mijn buik en benen en mijn huid voelt echt enorm goed aan. Het flubberige van mijn buik is verstevigd maar ondanks dat voelt de huid nog wel lekker soepel en zacht aan. Het fijne vind ik ook dat je dit product dus meerdere keren kunt gebruiken en eventueel ook samen kunt doen. Lekker Spa avondje met vriendinnen en wrappen maar 😉 Dat scheelt ook nog eens in je portemonnee want je kan de aanschaf dan delen!

Wil jij de Aloë Body Toner Kit ook gaan gebruiken? Je kunt hem via mij bestellen en krijgt dan een leuke attentie bij je bestelling! Je kunt je bestelling doorgeven via een privé berichtje op de facebook pagina!

Lees ook: De mijlpalen waar je als ouders iets minder trots op bent… OEPS!


Comments

 1. Hanne Jacobs Says: december 17, 2018 at 11:08 pm

  Beste,

  Ik heb net jouw ervaring gelezen over de aloe body kit! Dit lijkt me echt de moeite om het zelf te testen! Kan ik deze bij jouw verkrijgen? Ik woon in België. Zo ja op hoeveel komt dit dan?

  Mvg Hanne Jacobs

  • Goedendag.

   Bedankt voor je interesse in het product. Helaas betreft het een blogpost van al wat langer geleden en de Body-toning kit is helaas momenteel niet meer te verkrijgen in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten