Broodtrommelliefde, voor als je er even niet kan zijn.

Broodtrommelliefde, voor als jij er even niet kan zijn. Must haves & Gadgets

De dochter van Anouk heeft astma en eczeem, gezonde voeding kan bijdragen aan het verminderen van de klachten. Daarom kreeg haar dochter een aangepaste lunch mee in haar broodtrommel, zoals een avocado en andere exotische vruchten. En dat bracht haar op een idee!

Omdat de andere kinderen dit maar vreemd vonden, werd haar dochter er wel eens mee gepest. Anouk besloot om haar dochter een hart onder de riem te steken en moedigde haar aan door briefjes in haar broodtrommel te doen met korte boodschapjes. Als snel vonden de andere kinderen dit reuze interessant en stonden ze naast haar tijdens het openen van haar broodtrommel, om te zien wat er op het briefje stond.  Daardoor ontstond bij Anouk het idee om hiermee mee te gaan doen en zo ontstond Broodtrommelliefde. Kaartjes met korte boodschapjes voor in de broodtrommel.

logo
Het idee is er om als ouder voor je kind te kunnen zijn, ondanks dat je er fysiek niet bent. Bijvoorbeeld om hem succes te wensen voor een belangrijke toets, om hem te laten weten dat je van hem houdt, of dat je ongelooflijk trots bent! Zo zijn er kaartjes met de tekst:

* Van jouw lach word ik altijd blij
* Als het niet lukt, doe je het gewoon nog een keer

* Ik hou van jou, nog meer dan gisteren

IMG_3691

Daarnaast wil Anouk ook een stukje bewustwording creëren over gezonde voeding. Op de achterzijde van de kaartjes vind je namelijk een wetenswaardigheid zoals bijvoorbeeld Sinaasappels zijn goed voor je longen, of Een banaan is power, eet hem voor het sporten. Deze wetenswaardigheden worden omringt door hippe illustraties, ontworpen door Laury van Eerd.

IMG_3689

Een set bestaat uit 20 herbruikbare kaarten, waarvan 6 blanco aan 1 zijde, zodat deze beschrijfbaar zijn voor je eigen persoonlijke boodschap. De kaartjes zijn gelamineerd maar dankzij de ronde hoeken niet scherp. Zo zijn ze veilig in gebruik en opgewassen tegen alle soorten beleg.

Wil je jouw zoon of dochter ook blij maken met een echte kaart in zijn of haar broodtrommel? Bezoek dan snel Broodtrommelliefde.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *