Dit zijn de musthaves voor de kersverse mama's! - My Name Is Mama

Dit zijn de musthaves voor de kersverse mama’s! Must haves & Gadgets

Nee, dit is echt niet de zoveelste uitzet lijst. Maar als ervaren moeder van twee jonge kinderen weet Daphne wel wat praktisch is om in huis te hebben om die eerste maanden wat gemakkelijker te maken!

Flessenwarmer.
Geef je borstvoeding en kolf je af? Dan is een goede flessenwarmer echt een musthave! Dan kan je met deze flesssenwarmer van Philips Avent veilig en gecontroleerd je melk opwarmen tot de juiste temperatuur, zonder dat waardevolle voedingsstoffen verloren gaan. Daarnaast ziet het design van deze Philips Avent flessenwarmer er ook nog eens enorm mooi uit!

flessenwarmer

Kinderstoel.
Mijn interieur is (hoogglans) wit met grijstinten. Ik wilde graag een babystoel die in harmony zou zijn met de rest van de meubels. Om die reden koos ik voor de Fresco Bloom. Wat ik belangrijk vind aan een kinderstoel is dat hij duurzaam is. Mijn kinderstoel werd al vanaf de eerste dag gebruikt, en mijn oudste heeft er tot zijn 3de geregeld ingezeten.

Voedingskussen.
Mijn allerbeste vriend tijdens en na de zwangerschap. Ik kon echt niet slapen zonder. Heerlijk! In bed kan ik hem precies zo positioneren dat ik comfortabel kon slapen (voor zover dat nog mogelijk is wanneer je hoogzwanger bent). Na de bevalling vond ik het ideaal tijdens het voeden en om mijn zoon op te laten uitbuiken.

Magnetron sterilisator.
Zelf was ik een fulltime kolver. Ik had dus geregeld een behoorlijke hoeveelheid aan spullen die ik moest steriliseren. Flessen, schildjes, spenen etc. Een ruime sterilisator is in zo’n geval wel erg prettig. Aangezien ik de Natural voedingsflessen van Philips Avent gebruikte om mee te voeden, kocht ik ook gelijk de sterilisator van Philips Avent, echt ideaal! De flessen passen er perfect in zelfs als ze verticaal geplaatst worden.

magnetron steralisator

Neus aspirator.Niets zo zielig als een snotverkouden baby. Ze kunnen niet snuiten dus worden benauwd en drinken onrustig. En dan heb ik nog niets gezegd over de nachten. Ik gebruikte dan ook graag een neus aspirator waaraan je aan de ene kant zuigt. Zorg dat je hem in huis hebt, scheelt je een hoop gedoe en onnodig weinig nachtrust.

Mozes mandje.
Niet alleen SU-PER schattig om te zien maar ook ideaal om te gebruiken in de eerste weken. Ik had hem in de box staan om in de slapen en zette hem ook geregeld op de standaard in het zonlicht achter een raam (tegen het geelkleuren). Het mandje ging ook geregeld mee als we op visite gingen of als mijn zoontje een nachtje ging logeren bij opa en oma.

mozes mandjeMilk Savers.
Dit is echt de ULTIEME musthave voor moeders die borstvoeding (willen) geven. Als je begint te voeden aan de ene borst, zal de andere borst automatisch ook een toeschietreflex krijgen(zeker in de eerste dagen en weken). Het is super zonde als deze melk verloren gaat in een borstenpad. Gebruik daarom een borstschelp om je kostbare melk op te vangen. Geldt ook voor moeders die kolven natuurlijk!

Huidverzorging voor de tere huid.
Je kindje is nog zo teer en gevoelig. Die wil je niet gelijk insmeren met allerlei parfums en chemische middelen. Ik ben dol op de producten van Earth Mama Angel baby. Veilige, organische producten voor moeder en kind. En ze staan ook nog eens super leuk op de commode!

Luier organizer.
Natuurlijk handig voor bij de commode, maar wij hadden er ook eentje voor beneden en in onze eigen slaapkamer. In de luier organizer zitten natuurlijk luiers, billendoekjes, maar ook luierzalf een thermometer, 70% alcohol en watten (om de thermometer weer mee te reinigen). Op die manier heb je alles direct voor handen! Wel zo makkelijk ’s nachts.

Babyfoon.
Als je net bevallen bent kun je wel uren naar je kindje kijken. Zelf vond ik het erg prettig om geregeld even te kijken of mijn kindje wel goed lag als hij sliep. Helaas loop je wel het risico dat je hem wakker maakt als je boven zijn bedje gaat hangen. Een babyfoon met video biedt uitkomst, deze van Philips Avent bijvoorbeeld. Wel zo’n veilig idee, of gewoon fijn om lekker naar te kijken!

babyfoon met beeld

 

Wat is jouw ultieme must-have voor in de baby uitzet? Laat het ons weten op Facebook!

 

Dit artikel kwam in stand in samenwerking met Philips Avent.

// ]]>


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten