Donsje, kunstwerkjes voor aan de voetjes! - My Name Is Mama

Donsje, kunstwerkjes voor aan de voetjes! Must haves & Gadgets

Houd je van luxe en comfort, dan houd je van Donsje. Handgemaakte  schoentjes voor baby’s en peuters tot 2 jaar. De schoenen zijn echte eyecatchers en al helemaal als je de standaard veters vervangt door de grote strikken.

De schoenen zijn stuk voor stuk stijlvolle kunstwerkjes. Van lederen sandaaltjes, tot aan schoenen van koeienhaar. Voor iedere gelegenheid is er wel een prachtig paar schoenen te vinden. Mijn persoonlijke favoriet? Met stipt de Safari Booties Dalmation Black/White. Fashionable schoentjes van koeienhaar met een Dalmatiër print, absolute must haves voor mijn kleine mannetje! (En jippie ze hebben deze schoenen zelfs in mijn maat!)

Safari dalmatier black-white
Safari Damation Black/ White

 

De schoentjes zijn van soepel leer en bieden naast de juiste bescherming, de ruimte voor groeiende voetjes om zich goed te ontwikkelen. De schoentjes in de kleinste maten hebben een geruwde anti slip onderkant, de maten voor 12 maanden en ouder hebben een rubberen zool. Door de hoogwaardige kwaliteit  en duurzaamheid van deze schoentjes zijn ze in staat meerdere rondes mee te gaan, ideaal dus voor jongere zusjes of broertjes!

Schermafbeelding 2015-03-27 om 18.41.48

Donsje heeft ook een hele leuke accessoire waarmee je je schoenen in een handomdraai een andere look geeft. Met de losse organza veters maak je grote volle strikken en kun je blijven variëren en matchen met zo ongeveer iedere outfit!

Schermafbeelding 2015-03-27 om 18.41.53

 

Nu denk je wellicht, “ja prachtig maar daar moet ik vast diep voor in de buidel tasten…” Dat valt reuze mee. De schoenen zijn er vanaf € 39,00. De losse Organza veters zijn per paar € 7,00.

Pssst! Deze schoentjes zijn ook onwijs leuk om te geven of te krijgen. Je ontvangt ze in een prachtig zakje!

 

logoWebshop en verkoopadressen: Donsje.com
Facebook:
Donsje
Instagram:
@donsjeamsterdam
Volwassen maten: Donchoo.com

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *