FOTO'S: Daphne heeft zich verlost van haar zwangerschapskilo's! - My Name Is Mama

FOTO’S: Daphne heeft zich verlost van haar zwangerschapskilo’s! Lifestyle

6 weken geleden schreef Daphne nog over het feit dat ze haar figuur zat was, dat de knop om ging. Inmiddels is zij anderhalve maand verder en deelt ze graag haar resultaat tot nu toe!

Het gaat goed met mij. Steeds beter zelfs. Mijn zelfvertrouwen komt terug en ik zit steeds beter in mijn vel, letterlijk en figuurlijk. In de afgelopen weken viel ik enkele kilo’s af en mijn figuur maakte een hele mooie transformatie.

Ik weet niet of jullie deze foto nog kunnen herinneren? Het is een foto van ruim 3 maanden geleden. Ik was net begonnen met het verliezen van de zwangerschaps kilo’s (Logan was inmiddels  ruim een half jaar) maar ik bleef met die ontzettende hangbuik zitten.

mamabuik

Ik baalde daarvan. Ik droeg standaard een corrigerend hemdje of buikband want die buik zat niet lekker en ik schaamde me kapot voor die vetrollen boven mijn broek. Maar ik wist ook dat als ik niet drastisch iets zou gaan veranderen, dit ook niet vanzelf weg zou gaan.

In mijn vorige blog hierover kon je al lezen dat ik inmiddels lid was geworden van 2 sportscholen. Je leest het goed ja, 2 sportscholen. De een heeft een kinderopvang in de ochtend, de ander is 24 uur per dag 7 dagen per week open. Excuses als, ‘geen tijd’ en ‘vanwege de kinderen’ gaat niet meer op. Ik kan altijd sporten. En dat doe ik dan ook 4 tot 5 keer per week.

Hoewel de meeste vrouwen denken dat ze 40 minuten op de crosstrainer moeten doorbrengen en daarna nog een half uur moeten fietsen, is dit niet de manier om weer in vorm te komen. Om doelgericht af te vallen moet je met gewichten gaan spelen. En zodoende loop ik ook iedere keer een uur met gewichten te slepen. Als ik daar mee klaar ben, dan pas stap ik op de fiets. 30 minuten stevig doorfietsen, lekker zweten, puur vet verbranden!

fitmom

Progressie!

Naast het sporten, is mijn voeding drastisch veranderd. Ik eet bewust. Wie denkt dat ik bijna niets meer eet heeft het mis. Ik eet me drie slagen in de rondte, maar overal is over nagedacht. De verhouding vet, koolhydraten en eiwitten zijn keurig op elkaar afgestemd. In plaats van een grote maaltijd s’avonds eet ik gedurende de dag 4 warme maaltijden, maar dan kleine porties.

Daarnaast neem ik nog steeds eiwit shakes, en voedingssupplementen. Garcinia Cambogia bijvoorbeeld, wat er oa. voor zorgt dat ik geen snackmomenten krijg, wat een verzadigd gevoel geeft en minder vet uit voeding opslaat in mijn vetweefsel. Geen agressieve vetburner dus, maar een gelcapsule op natuurlijke basis.

fitmom

Ik durf nog niet in zo’n topje te trainen, maar nog een klein beetje strakker en dan kan ik volgend jaar op de warme dagen lekker dit topje aan tijdens het sporten.

Doordat ik nu bewust met voeding omga en toegevoegde suikers zo veel mogelijk vermijd, heb ik ook minder behoefte om te snoepen. De eerste twee weken waren het zwaarst. Afkicken van suiker en mijn latte macchiato (ja ik ben zo’ een ‘latte muts’). Maar toen ik daar eenmaal door heen was, voelde ik niet meer continue die drang om te gaan snoepen. Sterker nog ik vond het een beetje zonde.

En ik neem echt nog wel eens wat lekkers hoor. 1 dag per week eet en drink ik gewoon wat ik lekker vind. Dat betekent niet dat ik die dag 5 repen Tony’s Chocolonely’s naar binnen schuif, maar ik drink dan wel een latte, een frisdrank, ik ga uit eten,neem een dessert, een bakje kruidnoten en zit niet paniekerig te tellen of ik niet te veel calorieën binnen krijg, of dat de verhouding vet, koolhydraten en eiwitten nog wel kloppen.

fitmom

De meest recente foto. Mijn buik lijkt totaal niet meer op de buik op de foto van 16 weken terug.

Ik ben onwijs trots op mezelf dat ik inmiddels de drive heb om consequent te zijn en te blijven. Zowel met het sporten als met het eten. Mijn doel is nog steeds om in December 55 kilo te wegen en of dat nou 1 december is of op oudejaarsavond dat maakt me niet uit.

Wil je mijn progressie blijven volgen? Op mijn Instagram account fit_mom.nl post ik iedere dag een foto!

Weten welke producten ik gebruik als ondersteuning van mijn voeding en sport? Stuur me een PB via Facebook!

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *