Gezocht - My Name Is Mama

Gezocht

 

 

Met regelmaat zoek ik moeders, vaders, opa’s, oma’s of zelfs complete gezinnen en families die willen meewerken aan een artikel. Hieronder vind je de actuele oproepen.

 

Katholiek Gezin.
Voor een artikel over opvoeden ben ik op zoek naar een gezin met meerdere kinderen (oudste thuiswonende kind max. 14 jaar) waarbij het geloof een centrale rol speelt in de moderne opvoeding. Het zal een serie van 4 of 5 interviews worden waarin oa ook een Hindoestaans en islamitisch gezin worden geïnterviewd. Kun jij verwoorden op welke manier jullie geloof een rol speelt in de opvoeding en op welke manier jullie het geloof willen overdragen aan je kinderen reageer dan via redactie@mynameismama.nl met als onderwerp “katholiek gezin”. Een leuke gezinsfoto zal onderdeel uitmaken van het interview. (kinderen hoeven niet herkenbaar op de foto).

 

Gezinnen met alleen maar dochter of alleen maar zonen.
Voor twee verschillende artikelen ben ik op zoek naar gezinnen die uitsluitend uit zonen of dochters bestaan. Bestaat jouw gezin uit 3 of meer (thuiswonende) zonen of dochters dan zou ik je graag willen interviewen. Een leuke foto van jou (eventueel met kinderen) zal deel uitmaken van het interview. Lijkt het je leuk om hieraan mee te werken reageer dan via redactie@mynameismama.nl met als onderwerp “alleen maar zonen” OF “alleen maar dochters“.
Net even anders.Voor een artikel over gezinnen die afwijken van de standaard vader-moeder-kind(eren) ben ik op zoek naar gezinnen waarbij de kinderen worden opgevoed door bijvoorbeeld 2 mama’s of papa’s, opa en oma of tante en oom (andere situaties mogen ook uiteraard). Zijn jullie zo’n gezin en lijkt het je leuk om mee te werken aan dit artikel stuur dan een reactie naar redactie@mynameismama.nl met als onderwerp “Net even anders“. Een foto van het gezin zal onderdeel uitmaken van het artikel.
Alleenstaand, voor een groot deel van de week.
Omdat mijn partner de wereld over vliegt als piloot ben ik groot deel van de week “alleenstaand”. Ik ben op zoek naar moeders en vaders die net als ik een groot deel van de week de zorg dan en nacht alleen hebben. Is jouw partner militair, internationaal vrachtwagenchauffeur, schipper of drukbezet zakenman/vrouw en minimaal 3 dagen en nachten van huis dan zou ik je graag willen interviewen. Reacties kunnen naar redactie@mynameismama.nl met als onderwerp “vaak alleenstaand”. Een foto van jou (eventueel met kinderen) is onderdeel van het artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *