Koetjes en Kaartjes, meer dan leuke kaartjes.

Koetjes en Kaartjes, meer dan leuke kaartjes. Must haves & Gadgets

Al weken was ik op zoek naar mooie kaarten en posters. Ik ben dol op kaarten met leuke teksten, maar vind lang niet iedere tekst even origineel. En toen ontdekte ik koetjesenkaartjes.nl, een webshop met hippe kaarten en posters, maar daarnaast ook unieke woonaccessoires. En weet je wat nog het aller leukste is? Het is nog betaalbaar ook!

Helemaal in mijn nopjes was ik toen de postbode het pakketje van Koetjes en Kaartjes door de brievenbus deed. Nog meer in mijn nopjes was ik toen ik het pakketje had geopend. De items waren allemaal mooi verpakt in wit papier en er zaten leuke sluitzegels op. Als je jezelf iets cadeau doet en het ziet er vervolgens ook nog uit als een cadeautje wanneer je het ontvangt, dan voelt dat dubbel zo fijn.

IMG_0878

De kaarten zijn mooi stevig, net als de poster. Ik heb ook een grote papieren zak besteld met een vlak van schoolbordverf, waarop je met een schoolkrijtje (keurig meegeleverd) je eigen tekst kan opschrijven. De zak is van stevige kwaliteit, waardoor speelgoed er niet zo snel doorheen zal scheuren. Ik besluit er dan ook “toys” op te schrijven en vul hem gelijk met alles wat er nog aan speelgoed in de woonkamer rondslingert.

Schermafbeelding 2015-03-24 om 20.51.00IMG_0888

 

 

 

 

 

 

 

Schermafbeelding 2015-03-24 om 20.49.39Schermafbeelding 2015-03-24 om 21.44.52

En ik ben he-le-maal in mijn nopjes met mijn saving for my Chanel, voor iedereen die droomt van een echte Chanel tas is dit de next best thing!

IMG_0891

 

 

 

 

 

 

 

Ik volg Koetjes en Kaartjes al enige tijd op Instagram en ik zou de vrouw hierachter (Amber) het liefst inhuren om mijn kantoor in te richten (en als ze er dan toch is kan ze direct mijn hele huis even doen). Wow…wat heeft zij leuke styling ideeën en ‘life hacks’!!!

Koetjes en Kaartjes heeft met regelmaat give a ways, kortingscodes en andere leuke acties via Instagram het is dan ook zeker aan te raden het account te gaan volgen @koetjesenkaartjes.

Voor al het leuks van hierboven en nog veel meer, bezoek je de webshop KoetjesenKaartjes.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten