Leslie (32): "Ik weet niet of ik zwanger ben van mijn scharrel of van mijn vriend..." - My Name Is Mama

Leslie (32): “Ik weet niet of ik zwanger ben van mijn scharrel of van mijn vriend…” Gezin & Relatie

Al 2 jaar probeert Leslie zwanger te raken van haar vriend Jasper, maar tevergeefs. Sinds een paar maanden heeft ze een scharrel, en nu is ze ineens wel zwanger…

“Jasper en ik zijn al ruim 7 jaar samen. We hebben een goede stabiele relatie en we willen graag een gezin. Helaas wilde dat niet direct vlotten. We zijn nu krap 2 jaar bezig om zwanger te raken en staan bij wijze van spreken al op de drempel bij de huisarts om dit probleem voor te leggen. Mijn wens naar een kindje is enorm groot, de teleurstelling die ik iedere maand weer had als ik ongesteld werd was dan ook enorm. Ons sexleven begon er ook onder te lijden. Want ik ging met thermometers in de weer en we sexten op de momenten dat het theoretisch gezien voor mijn cyclus het beste moment was. Nee, dat was niet bepaald opwindend inderdaad. Jasper verloor ook een beetje zijn zelfvertrouwen, voelt zich minder man want hij denkt serieus dat het aan hem ligt. En dat kan best eens kloppen.”

Volgens mijn berekeningen ben ik nu ruim 7 weken zwanger, maar ik heb geen flauw idee van wie.

“Sinds 5 maanden scharrel ik met Levi, waar ik af en toe mee afspreek. Levi is compleet anders dan Jasper. Hij is totaal niet op zoek naar iets serieus, een echte vrije jongen, maar is vooral enorm aantrekkelijk. Hij doet echt veel aan zijn uiterlijk en is mega mannelijk. Levi weet dat ik een relatie heb en vraagt ook absoluut niet of ik bij Jasper wegga. Ik ken Levi uit de trein. We reizen iedere ochtend op hetzelfde traject en kwamen elkaar een aantal keer tegen in de coup√© of op het perron en hadden direct een klik. Het duurde niet lang voordat we elkaar al op het station opzochten en echt samen gingen reizen. Na een paar weken belandde ik bij Levi thuis op de bank en hadden we voor het eerst sex. Die sex was zo anders dan met Jasper. Ongeremd, puur, vol lust en zonder die druk van het zwanger worden. En ja inderdaad, het was onveilige sex. Levi ging er vanuit dat ik aan de pil ben en ik hield mijn mond er verder over. Sindsdien hebben we een aantal keren per maand sex, altijd bij hem thuis”

In het meest ideale geval wil Levi er niets van weten, verbreekt hij ons contact en laat hij mij en Jasper met rust.

“Vorige maand voelde ik me een aantal ochtenden niet zo lekker, eten stond me tegen en ook had ik een zeurderig gevoel in mijn borsten. Het duurde een paar dagen voordat er een lampje ging branden, en met dat besef sloeg ook direct de angst me om het hart. Ik zal toch niet zwanger zijn? Met een knoop in mijn maag heb ik toen een zwangerschapstest gedaan. Die was hartstikke positief. Volgens mijn berekeningen ben ik nu ruim 7 weken zwanger, maar ik heb geen flauw idee van wie. In mijn hoofd word ik gek. Natuurlijk kan ik gewoon doen alsof het van Jasper is, maar zodra Levi er achterkomt dat ik zwanger ben gaat hij zeker weten vragen stellen. Ik heb geen idee hoe hij reageert. In het meest ideale geval wil Levi er niets van weten, verbreekt hij ons contact en laat hij mij en Jasper met rust. In het minst gunstige geval wil Levi weten of het van hem is en zal ik vroeg of laat een DNA test moeten doen. Ik kan het me haast niet voorstellen dat Levi betrokken wil zijn bij dit kind, laatst staan een gezin wilt vormen, maar ik kan hem natuurlijk niets ontzeggen als blijkt dat het wel van hem is.”

Die sex was zo anders dan met Jasper. Ongeremd, puur, vol lust en zonder die druk van het zwanger worden.

“Ik heb er een enorm puinhoop van gemaakt. Eindelijk ben ik zwanger en wat een enorme fijne ervaring had moeten zijn, levert me nu ongelooflijk veel stress op. Wat doe ik mijn kind straks aan? Laat ik het opgroeien in een grote leugen? Wat als er iets gebeurd en men er bij toeval achter komt dat Jasper helemaal de vader niet kan zijn, bijvoorbeeld in het geval van bloedonderzoek of een donor. En wat weet ik nou van Levi? Zijn er in zijn familie genetische afwijkingen, erfelijke ziektes waar ik rekening mee moet houden? Ik heb mezelf enorm in de nesten gewerkt en het ergste is dat ik hier zoveel mensen in meesleep of de rest van mijn leven als leugenaar zal moeten slijten.”

Reageren op dit verhaal? Dat kan natuurlijk op Facebook!

 

De namen in dit verhaal zijn vanwege privacy redenen gefingeerd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten