Photodiary: Daphne's week in beeld (week 34). - My Name Is Mama

Photodiary: Daphne’s week in beeld (week 34). Daphne Blogt

Een hele vreemde week was dit. Quintin ging namelijk 2 nachtjes (DRIE VOLLE DAGEN!) logeren bij Opa en Oma in Duitsland. 2,5 uur rijden bij mij vandaan. Dat was even slikken, maar hij had het heerlijk en wij konden thuis lekker opruimen, zonder dat het 10 minuten later weer een chaos was.

Zondag.

tuinDe eerste dag zonder Quintin. Terwijl hij bij mijn ouders heen en weer crost in de tuin, zit ik lekker een potje te janken met een kop koffie. Ik mis hem, ik maak me zorgen of alles wel goed gaat. Maar het ergste vind ik het loslaten, geen controle te hebben…. pffff…. Moet ik hem de volgende dag maar weer gewoon gaan halen? Nee ik gun hem dit, ik moet me een beetje vermannen.

Maandag.

in badEen bijkomend voordeel van de logeerpartij van Quintin is dat ik ineens zeeën van tijd heb, nu ik enkel baby Logan heb en Brian ook gewoon thuis is. Zoveel tijd zelfs dat ik in bad kan, uitgebreid mijn haar kan wassen en eindeloos kan Instagrammen terwijl mijn vel verrimpeld in het water….

Dinsdag.

staanLogan kan staan! Hij trekt zich nu overal aan op. Super schattig. Volgens Quintin slaapt Logan nu ook in een ‘klein bedje’. Hij bedoelt een laag bed, want we hebben uiteraard direct zijn ledikant op de laagste stand gezet.

Woensdag.

bewaarboxIk kreeg de foto’s terug van Aniek van Wijgerden. Oa. deze van de glazenbewaar box waar ik alle kleine dingetjes inheb gedaan van mijn laatste zwangerschap en bevalling. oa. de zwangerschapstest, de navelklem en het geboortebandje uit het ziekenhuis.

Donderdag.

gezinHet was onwijs lekker weer donderdag dus na het middag slaapje zijn we lekker naar buiten gegaan met z’n drieën. Lekker met het speelkleed op het gras. Fiets mee voor Quintin en Loga heft voldoende uitdaging aan mama, waar hij over heen kan klimmen en zich aan op kan trekken om te staan. Quintin vindt het maar vreemd dat Logan steeds bij mama op schoot gaat dus klimt sinds een paar weken ook te pas en te onpas op schoot, of als die al bezet is, op mijn rug….

Vrijdag.

Arthur the barberBrian kwam s’ ochtends terug uit Saoedi Arabië en lag de hele ochtend te slapen. S’middags is hij lekker  met Quintin op pad geweest en zijn ze oa. naar de echte mannen kapper gegaan. Zijn ze helemaal klaar voor de bruiloft van mijn broer volgende wek!

Zaterdag.

EftelingDe Efteling! Ik was er zelf begin van het jaar nog geweest met mijn voormalige collega’s van Oriflame, maar nu gingen we met het hele gezin en vrienden. Een totaal andere beleving natuurlijk. Het is echt genieten als je ziet dat je peuter zo ongelooflijk veel lol heeft! Ondanks dat hij Pardijntje een beetje eng vond is de Efteling echt een aanrader!

Volg mij op Instagram!

 

Lees ook de andere artikelen op My Name Is Mama.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten