Photodiary: Daphne's week in beeld (week 31). - My Name Is Mama

Photodiary: Daphne’s week in beeld (week 31). Daphne Blogt

Deze week was een heerlijke week, ondanks het slechte weer heb ik genoten van mijn kinderen en mijn werk. Zo reisde ik deze week af naar Eindhoven voor een originele product presentatie en mini-kookworkshop en mocht Quintin gaan logeren bij mijn broer zodat ik mijn handen wat meer vrij had en Logan wat extra aandacht kon geven…

Zondag.

broertjes spelen

Ik vind het zo ongelooflijk leuk dat de broertjes steeds meer elkaar gaan opzoeken, zo spelen ze nu regelmatig ’s ochtends met elkaar in plaats van met de ipad, en staat Quintin het ook wel eens toe dat Logan het speelgoed mag aanraken (jaja!). QUintin bedenkt altijd wel weer iets apparts. Zo had hij nu een parcour uitgezet in zijn kamer en Logan was een van de hindernissen (ja Quintin is echt pas 2,5). Logan vindt echt alles mooi wat zijn grote broer verzint dus heeft hem tientallen keren ovr zijn rug laten springen waarbij het maar een handje vol pogingen misging waardoor hij hem raakte, in plaats van huilen moet Logan daar alleen maar nog harder om lachen…

Maandag.

frietjes

Maandag ging ik op bezoek bij een andere moeder en mede blogger hier uit de buurt. Het toeval wil dat deze moeder (Gwen, van ‘Mijn leven als mama’) in de gang tegenover mij lag toen wij gingen bevallen. Haar dochter is dus net als mijn jongste zoon van 2 december 2014.  Nadat ik bij haar was geweest zou ik nog even snel boodschappen doen samen met Quintin maar eenmaal in de auto had papa besloten dat hij zou koken…

Dinsdag.

Kip wrap

Als je de ene dag vette hap eet moet je de volgende dag een beetje op je eten letten, zodoende hadden we heerlijk kip wraps gemaakt. Kip met paprikapoeder, kleine stukjes tomaat, lekker veel sla, en beetje crème fraîche en smullen maar! Ik probeer nog steeds op de lijn te letten zonder overal nee op te moeten zeggen, het is vooral die balans proberen te vinden en keuzes maken. Ik wil mezelf absoluut niet alles ontzeggen maar wil zeker niet zwaarder worden!

Woensdag.

Mame it babymode

Logan had voor het eerst het pakje van Name It aan, echt super lief en een onwijs mooie kleur blauw met een klein wit streepje erdoor. Wie denkt dat ik die foto’s van Logan gemakkelijk schiet heeft het mis. Meneer heeft vaak zijn tong tot op zijn kin hangen en is na 3 keer klikken enorm afgeleid en gaat dan gerust met de accessoires op de foto aan de haal, uiteindelijk had ik gelukkig toch weer een leuke wijze foto voor op Instagram.

Donderdag.

Kindjes

De laatste tijd is het door alle drukte nogal lastig met mij af te spreken want ik weet vaak niet hoe een week helemaal gaat verlopen wat werk betreft en regelmatig is het zo dat er ineens iets tussenkomt en dan wil ik snel kunnen schakelen, Het handigst is dus op korte termijn af te spreken. Zodoende stond een uur na het eerste appje een vriendin van mij voor de deur met haar twee dochter en konden de kinderen lekker samen spelen, na de lunch waren alle kindjes zo moe dat ze heerlijk naar bed zijn gegaan en ik weer mijn werk kon oppakken.

Vrijdag.

Philips Avent Steamer

Super trots ben ik op de samenwerking die MNIM aangaat met Philips Avent, er zitten echt enorm leuke dingen aan te komen! Ik was samen met drie andere bekende bloggers uitgenodigd in Eindhoven voor een mini-kookworkshop waarbij we zelf verse maaltijden voor onze kinderen gingen maken, avondeten maar ook lekkere fruithapjes en toetjes!. Enorm leuk en super eenvoudig te doen, dus ik ben om. Drie maal raden wat er dus binnenkort op mijn aanrecht zal staan? Die stomer /blender van Avent dus! Ik ga de lekkerste maaltijden maken voor mijn kids en zal mijn recepten met jullie delen!

Zaterdag.

Lachende baby

Quintin was de dag ervoor opgehaald door zijn oom en tante (mijn broer) om een nachtje te gaan logeren bij hen in Tiel. Ik had zodoende maar een kindje thuis. Grappig dat je dan ineens weer inziet hoe makkelijk en relaxed je dag eigenlijk verloopt als je maar 1 kindje hebt. Dat verschil van 1 naar 2 kinderen is best heftig dat realiseer ik op zulke momenten ineens weer! We zijn rustig opgestaan, hebben op ons dooie akkertje ontbeten, Logan ging lekker slapen en ik kon ongehinderd douchen en aankleden, opruimen, mailtjes beantwoorden en boodschappen doen met alleen een baby en geen tijdslimiet is ook prima te doen!

Volg Daphne (@my_nam_is_mama) op Instagram voor dagelijkse persoonlijke updates!

Lees ook de andere artikelen op My Name Is Mama.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten