Photodiary: Daphne's week in beeld (week 35). - My Name Is Mama

Photodiary: Daphne’s week in beeld (week 35). Daphne Blogt

De week waarin mijn broertje trouwde met zijn vriendin, Quintin weer voor het eerst naar de psz ging na de vakantie, en we lekker genoten van het weer op Scheveningen!

Zondag.FLP

De dag na de Efteling, pfff daar moesten we wel even van bijkomen want we hadden ook nog een verjaardag s’avonds. De hele zondag dan ook maar rustig aan gedaan en een beetje in en om het huis gekeuteld. Het weer was slecht en het voetballen van Brian was dan ook afgelast. Voor mij een prima dagje om weer wat aandacht te geven aan mijn bijbaan (en stiekem gewoon een super leuke hobby) Forever, waarvoor ik trouwens nog collega’s zoek!

Maandag. Back to school

Quintin ging weer naar de psz, hij snapte het niet dat hij 6 weken lang niet ging dus vroeg geregeld wanneer hij weer naar de juf mocht om met de kindjes te spelen. Iedere keer wanneer we in de buurt van school reden begon hij al blij te roepen “Ja school! Spelen!” maar helaas voor hem bleef het dan bij voorbij rijden. Inmiddels is hij bijna 3 dus wordt hij al echt een grote jongen. Hij geniet ook echt van de psz, gelukkig maar want ik hoor wel eens andere verhalen van mama’s om mij heen.

Dinsdag.HG

Een dag met nare herinneringen aan mijn zwangerschappen. Een mama waarmee ik bevriend ben is zwanger van haar tweede en heeft (net als ik had) ernstige HG. Ik ken alle angsten die je dan hebt, de zorgen maar vooral de pijn, de vermoeidheid, het onbegrip (voornamelijk omdat veel mensen niet weten wat HG is) het verdriet… HG is 24 uur per dag misselijk zijn, de hele dag het gevoel alsof je een boekje hebt gelezen in de auto, 30 tot 40 x per dag overgeven. Dat is pittig, dat wens je niemand toe…

Woensdag.proudmom

S’ochtends langs geweest bij mijn oud-werkgeefster voor een zakelijke afspraak (maar ook gezellig thee gedronken) s’middags weer alles regelen voor MNIM naast het schrijven van blogs (de website onderhouden, e-mails beantwoorden, de content agenda bijwerken etc. Eind van de middag de kinderen weer opgehaald bij de gastouder. En ik kreeg een leuk cadeautje van de website proudmom.nl een quote in een lijstje en een leuke boodschappen tas!

Donderdag.Nachtouders

Mijn nacht was kort… heel kort! Ik ging rond 1:30 naar bed (ik schrijf vaak s’avonds in alle rust) en de hele nacht liepen de kinderen te spoken. Onweer, melk, plassen, Ipad het hele repetoir. En om 5:30 wilde de oudste er echt uit. Tussen mijn e-mails ontving ik een artikel uit de Consumentengids (van de Consumentenbond) met hierin een opvallende test met babyfoons! Daar kon ik fijn op inspringen dus ik besloot er een stukje over te schrijven aangezien ik de best geteste babyfoon zelf ook in huis heb!

Vrijdag.huwelijk

De grote dag! De dag van het huwelijk van mijn grote, kleine broertje! Wat was het een mooi bruidspaar en wat was het een geweldige dag. Quintin mocht de ringen bij zich houden en dragen (ik vond het nogal gedurfd dat ze hem die verantwoording gaven) maar hij deed het zo braaf en hij was echt om op te vreten (okay ik ben natuurlijk niet heel objectief als moeder zijnde). Hij heeft tot 23:45 gedanst en toen was hij op! Toen we wegreden van het feest zei hij “Trouwen is leuk! Daaag trouwen!” en hij zwaaide naar de feest locatie. Nog geen minuut later was hij al in diepe slaap.

Zaterdag.Scheveningen

Op de planning stond een dagje Drievliet. Maar gezien het tijdstip waarop de kleintjes op bed lagen leek ons dat niet zo’n heel goed plan. We besloten door te rijden naar Scheveningen en hebben daar lekker de hele middag op het strand gezeten. Quintin met zijn neefje lekker in de warme poelen op het strand spelen onder het toeziend oog van papa en zijn oom, en de rest van de familie lekker op het terras bij de strand tent kletsen met wat hapjes en drankjes. Echt een heerlijke dag die we hebben afgesloten met een lekker visje in de haven.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse foto updates!

Lees ook de andere artikelen op My Name Is Mama.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten