Photodiary: Daphne's week in beeld. (Week 36) - My Name Is Mama

Photodiary: Daphne’s week in beeld. (Week 36) Daphne Blogt

Een week waarin ik de knop heb omgezet. Er moet nu echt serieus wat sportiefs gebeuren met mijn lijf om het weer strak te krijgen. Sporten dus! Deze week bestond dan ook uit veel sporten en goed eten!

 

Zondag.

huwelijkDe eerste foto’s van het huwelijk van mijn broertje druppelen binnen. Onwijs leuk en super mooi! Inmiddels heb ik ruim 1500 foto’s van die dag op mijn computer staan, ik moet ze dus nog even gaan selecteren.

Maandag.

sportenIk baal onwijs van mijn huidige figuur, het is volledig uit vorm, niets is meer strak. Ik heb wederom besloten vaker te gaan sporten en weer heel goed naar mijn voeding te gaan kijken. Het is bijna 9 maanden gleden dat ik ben bevallen, en ik weet nog dat ik na de zwangerschap van Quintin ook pas na 9 maanden echt progressie zag van het sporten. Momenteel ben ik de ene week 60 kilo dan weer 58 kilo dan weer 61 kilo dan weer 57kilo. Ik ben ook helemaal gestopt met hormonen van de anticonceptie dus hopelijk werkt ook dat nu in mijn voordeel.

Dinsdag.

sportenSporten dus en ik laat er geen gras over groeien. Ik zit deze week zo slecht in mijn vel en ik baal er zo vreselijk van dat ik iedere dag een uur probeer te gaan sporten. Brian is gelukkig veel thuis dus ik kan de kinderen bij hem laten. Normaal is tijd namelijk niet zo’n probleem, maar wel het feit dat ik alleen met ze ben en er niet de hele dag opvang beschikbaar is op de sportschool.

Woensdag.

SportenEr was een moment in de sportschool dat ik even lekker lag te lummelen en totaal geen motivatie meer had (ugh), gelukkig heb ik dan zo’n stemmetje in mijn hoofd die het er niet bij laat zitten en voorstelde eens even die oude foto’s op te zoeken in mijn mailbox van zo’n 5 jaar geleden. Ik bekeek de foto, en daarna mijn huidige lijf in de spiegel. Ik weet dat ik het kan, en ik wil het zo graag! Ik hoef het alleen nog maar te doen. Na afloop weer super trots dat ik er toch weer een fijne training van heb gemaakt.

Donderdag.

vis en broccoliJe goed voelen en er beter uitzien heeft niet alleen met sporten te maken, voeding is het meest belangrijke. Dus alle rotzooi de koelkast uit gegooid en de kasten leeggehaald. Ook onze lifestyle met 3 a 4 keer per week buiten de deur eten of wat halen moet echt stoppen. Niet alleen kost het bizar veel geld het is zelden gezond. Woensdag besloot ik lekker vis op tafel te zetten met broccoli (I LOVE BROCOLLI!!!!) en oranje zoete aardappel.

Vrijdag.

sportenVrijdag weer netjes wezen sporten en ook weer goed gegeten. Dit keer stonden de sugarsnaps met garnalen op het menu. Met zoete aardappelen, de witte variant.

Zaterdag.
samen spelen
Ik geniet zo onwijs van mijn kinderen als ze samen spelen. Logan heeft enorm veel interesse in zijn grote broer en zoekt hem de hele tijd op. Quintin is helaas in een fase dat alles van hem is (ook wanneer dat niet zo is) en raakt compleet in paniek wanneer Logan in zijn buurt komt terwijl hij aan het spelen is (“MAMA! LOGAN GAAT HET AFPAKKEN!!!”). Zaterdag had Quintin kennelijk een taak voor Logan, want hij mocht zowaar meespelen. Hij moest dan wel doen wat zijn grote broer van hem vroeg en het kwam er op neer dat hij de brug was. Maar hij moest vooral niet denken dat hij ergens aan mocht zitten…

Volg mij op Instagram voor dagelijkse foto updates!

Lees ook de andere artikelen op My Name Is Mama.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten