Photodiary: Daphne's week in beeld (week 32). - My Name Is Mama

Photodiary: Daphne’s week in beeld (week 32). Daphne Blogt

De afgelopen week heb ik onwijs veel gewerkt. En omdat het borstvoedingsweek was stonden de artikelen uiteraard ook in dit teken! Maar natuurlijk heb ik ook genoten van de kids!

Zondag.

Philips Avent Somer/blender

Vrijdag verwelkomde ik een nieuwe gadget. De Philips Avent gecombineerde stomer/blender. En Daar ben ik dan zondag middag ook heerlijk mee aan de slag gegaan. Meal preppen heet dat. Alle fruithapjes en maaltijden voor de rest van de week maken en in de vriezer bewaren. Is dan wel even een paar uurtjes werk (als de kinderen liggen te slapen) maar de rest van de week heb ik er wel het gemak van!

Maandag.

baby in winkelkar

Voor het eerst in een winkelkarretje gezeten! Oh mama was zo trots. Dit zijn van die typische mijlpalen waarvan je overloopt van trots maar wat eigenlijk geen fluit voorstelt. Hij kan immers al weken zitten, hij deed het alleen nog nooit eerder in een winkelwagentje. Maar dat mag de pret niet drukken en het was zeker even een foto waard!

Dinsdag.

Daphne Neufeglise

Dinsdag was mijn eerste werkdag van de drie volledige dagen werken deze week. Begin van de middag ging ik op pad voor Forever (het bedrijf waarvoor ik onlangs voor ben gaan werken en bekend van de Aloe vera en de Clean 9) eind van de middag had ik afgesproken met 2 moeders in een park in Tiel voor een fotoreportage en een interview over donormelk. Samen met mijn favoriete fotograaf Aniek ging ik op pad. Aniek schoot dit plaatje van mij terwijl ik het interview deed.

Woensdag.

baby uit bad

Baby’s zijn schattig, maar ze zijn op hun maximale schattigheid met nat haar en natte wimpers. Logan kwam op deze foto net het bad uit en vind badderen en het getuttel erna helemaal het einde, daarom is hij altijd super vrolijk wanneer we midden in ons bad en aankleed ritueel zitten.

Donderdag.

rapley methode

Quintin eet graag met zijn handjes, dat geeft een beetje rommel af en toe, en vooral vieze handjes maar hij eet nou eenmaal het beste via de Rapley methode. Wij, als ouders, vinden het geen probleem. We hebben liever dat hij lekker zijn bordje leeg eet en met een goed gevulde buik naar bed gaat, dan dat hij loopt te stoeien met zijn bestek, niets binnen krijgt en midden in de nacht huilend wakker wordt voor een boterham.

Vrijdag.

koffie

Wat een heerlijke dag was vrijdag. De hele middag ben ik lekker met Logan weggeweest naar Leusden waar ik had afgesproken met een andere mama met een kindje in dezelfde leeftijd. We hebben de hele middag lekker gekletst over typische mama momenten en over typische “vrouw van een piloot” situaties aangezien zij getrouwd is met een collega van Brian. ’s avonds gingen Brian en ik spontaan uit eten want we hadden zo waar een keer een echte oppas! We zijn nog nooit zo relaxed weggegaan want normaal is er altijd wel voorbereiding stress. Doordat ik de hele dag lekker op pad was geweest kwam het werken wel weer aan op de late uurtjes. Zo begon ik pas om 23:00 aan mijn werk, daar kon ik dus wel een goede kop koffie voor gebruiken!

Zaterdag.

cowboy

Weer een mijlpaal voor Logan! Voor het eerst op de koe. Papa liep er panisch om heen want die was bang dat hij er af zo kukelen maar mama maakte natuurlijk weer eens driftig foto’s. Logan zelf vond het prachtig vooral toen zijn grote broer besloot een rondje mee te rijden en achter hem plaatsnam. Dikke pret!

Volg mij op Instagram voor dagelijkse persoonlijke update’s. 

Lees ook de andere artikelen op My Name Is Mama.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten