Nog maar 2 weken en dan weer naar school! (YEAH!) Met deze gave outfits begint het schooljaar goed! - My Name Is Mama

Nog maar 2 weken en dan weer naar school! (YEAH!) Met deze gave outfits begint het schooljaar goed! Must haves & Gadgets

Daphne weet nog precies hoe het voelde, een nieuw schooljaar. Na 6 weken vakantie, waarin  je de meeste klasgenoten niet had gezien, voelde het alsof je jezelf weer helemaal opnieuw kon presenteren, dus mocht nieuwe kleding niet ontbreken! En wat dacht je van de schoolfoto? Dan wilde je toch echt je aller mooiste outfit aan?

Persoonlijk houd ik ervan mijn oudste (een flinke peuter) te kleden in de stijl zoals zijn vader en ik ons ook kleden. Dat houdt in, een biker jack, slim jeans met daaronder sportieve sneakers of juist stoere boots. Om die reden vind ik de Back To School collectie van H&M dan ook te gek. Stoere kleding voor meiden en jongens, maar toch geschikt voor hun jonge leeftijd. En of je nu houdt van basic, urban/ skate of  juist heel lief, deze collectie heeft het allemaal! En je hebt gelijk een goed excuus om je volledig te laten gaan want je kan eenvoudig mixen en matchen!

Dit jaar worden die schoolfoto’s weer helemaal te gek!

 

HM BTS Collectie

 

H&M BTS collectie

Houd je van (dieren) prints en imitatie leer, dan zal deze BTS collectie jou ook in de smaak vallen. Voor de meiden zijn er broeken met imitatie leren kniestukken, leggings met verschillende designs en shirts met tekst opdrukken. Bij de jongens zien we ook verschillende tekstprints terug op shirts, vesten en zelfs op de stoere beanies.

Je hoeft  niet bang te zijn dat je kind tijdens het speelkwartier een gat in zijn peperdure nieuwe outfit valt!

HM BTS Collectie

En mocht je nou denken, ‘het ziet er inderdaad hartstikke gaaf uit maar ik ben al een vermogen kwijt aan nieuwe schoolspullen’ wees dan niet getreurd want de combinatie van shirt + broek van de drie kindjes hier boven zijn slechts €9,99 per set! Hoef je ook niet bang te zijn dat je kind tijdens het speelkwartier een gat in zijn peperdure nieuwe outfit valt!

HM BTS Collectie

De Back To School collectie van H&M vind je nu in de winkels en uiteraard bestel je ze gemakkelijk online in de webshop! Dus dit jaar worden die schoolfoto’s weer helemaal te gek, dat kan ook niet anders met deze wijze outfits!

HM BTS Collectie

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met

 HM LOGO

 

 

 

 

 

Lees ook de andere artikelen op My Name Is Mama.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *