Wel of geen vaderdag cadeautje voor je ex? (Is dat echt een vraag?!) - My Name Is Mama

Wel of geen vaderdag cadeautje voor je ex? (Is dat echt een vraag?!) Gezin & Relatie

Vaderdag staat voor de deur, maar jij en de vader van je kindje(s) zijn uit elkaar. Koop je een cadeau voor hem, of schuif je dit af op bijvoorbeeld opa en oma?

Natuurlijk ligt het er aan of jij en je ex nog een beetje een fatsoenlijke verstandhouding hebben. Ik kan me voorstellen dat wanneer jullie met knallende ruzie uit elkaar zijn gegaan, of hij zijn afspraken niet nakomt dit wat complexer ligt. Maar dan nog, zou ik de eer aan mezelf willen houden en mijn kind niet de dupe willen laten zijn van onze vete.

Maar goed, makkelijk praten, ik zit niet in die situatie. Ik kwam echter op dit onderwerp, omdat ik een artikel las op een ander blog. Waarin de moeder overigens ook de eer aan zichzelf hield (hulde voor die mama!).

Ik zou de eer aan mezelf willen houden en mijn kind niet de dupe willen laten zijn van onze vete.

Daarom ben ik wel benieuwd. Voor de gescheiden moeders, hebben jullie zelf met je kindje(s) een cadeautje gekocht, of was dit meer een taak voor bijvoorbeeld oma om te gaan doen? Ben benieuwd naar jullie reacties, laat het weten via Facebook.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om volledig gebruik te maken van alle functionaliteit op deze website dient u cookies toe te staan. Meer informatie.

Cookies op deze website staan standaard uit. Om volledig gebruik te maken van deze website dient u cookies te accepteren door in de banner op "Toestaan" te drukken. Hier kunt u meer informatie vinden over ons Privacy- en Cookiebeleid.

Sluiten